Livrarea produselor


A&A Concept Edu SRL pentru tarifele precizate mai jos, asigura livrarea doar pe teritoriul Romaniei. Pentru comenzile cu livrare in afara tarii, taxa de livrare se va comunica ulterior.

Pentru livrarile in Romania:

Termenul de livrare pentru produsele aflate in stoc este de 2-5 zile de la confirmarea comenzii de catre vanzator. Avand in vedere ca produsele sunt produse de serie mica, vanzatorul isi rezeva dreptul de a modifica termenele de livrare cu mentiunea ca va notifica prin e-mail cumparatorul

In cazul produselor personalizate, termenul de livrare va fi precizat in oferta de personalizare. Prin achitarea avansului, cumparatorul isi exprima acordul cu privire la conditiile din oferta de personalizare.

Modalitati de livrare la alegerea cumparatorului:

- Ridicare de la punctul de lucru 

                        · Splaiul Unirii, nr. 160, in incinta Industriei Bumbacului, etaj 2, hub Nod Makerspace, sect. 4, Bucuresti, (in zona Timpuri Noi – Parc Vacaresti); cu stabilirea in prealabil a unui interval orar.

- Prin curier Fan Courier/Urgent Curier:

                        · Taxa de transport pentru coletele ce nu depasesc 1 kg este de 20 lei cu plata ramburs, doar in aria de acoperire, pentru celelalte zone se tarifeaza in functie de nr. de km suplimentari.

- Prin Postra Romana 

                      · Taxa de transport este 12 lei cu plata ramburs sau 6 lei cu plata în avans pe baza facturii proforme furnizate de jucarielacutie.ro.  Contul bancar va fi comunicat ulterior prin e-mail.

 

Pentru colete ce depasesc 1 kg, se aplica taxe suplimentare, iar tarifele precizate mai sus vor suferi modificari. Va vom comunica telefonic sau prin e-mail estimarea costului transportului, acest cost va fi evidentiat in factura finala.

 

Pentru localitati care nu fac parte din aria de acoperire a firmei de curierat, se aplica taxe suplimentare, aceste taxe vor fi evidentiate in factura. Totusi in acest caz va vom contacta telefonic și va vom recomanda sa alegeti Posta Romana, daca nu faceti parte din aria de acoperire a firmei de curierat.

 

Pentru comenzi mai mari de 400 RON si achitate in avans (direct in cont) transportul este GRATUIT prin curier (in aria de acoperire).

 

Pentru comenzi mai mari de 150 RON si achitate in avans (direct in cont), transportul este GRATUIT prin Posta Romana.

 

Riscul transportului intra in obligatia cumparatorului.

In cazul in care exista diferente intre lista cu produse livrate (conform informatiilor din "Contul meu") si continutul coletului, cumparatorul are obligatia de a notifica A&A Concept Edu SRL in maximum 48 de ore de la receptia coletului, telefonic sau prin e-mail catre adresa contact@jucarielacutie.ro cu detaliile aferente (foto, explicatii etc).