Termeni & Conditii

 

1. INFORMATII GENERALE

2. DEFINITII SI TERMENI

3. DREPTURI DE PROPIETATE INTELECTUALA

4. PRODUSELE NOASTRE

5. PRETURI, CAMPANII PROMOTIONALE, MODALITATI DE PLATA SI FACTURARE

i. Pretul produsului

ii. Campanii promotionale

iii. Modalitati de plata

6. LIVRARE

7. POLITICA DE RETUR

8. INCHEIEREA CONTRACTULUI LA DISTANTA

9. EXONERAREA DE RASPUNDERE

i. Limitarea de responsabilitate

ii. Forta majora

iii. Litigii

10. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL, POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

i. Cine suntem si cum ne puteti contacta

ii. Ce categorii de date cu character personal prelucram

iii. Cum utilizam datele cu caracter personal

iv. Ce date cu character personal prelucram

v. Transmiterea informatiilor catre terti

11. COMENTARII SI OPINII

12. NEWSLETTER

 

 

1. INFORMATII GENERALE

 

JucarieLaCutie este denumirea comerciala a S.C. A&A CONCEPT EDU S.R.L., persoana juridica cu sediul social in Bucuresti, str. Aleea Compozitorilor, nr. 10, bl. Z21, sc. 1, ap. 20, cam. 2, sect. 6, avand numarul de ordine la Registrul Comertului J40/6609/09.05.2017, Cod Unic de Inregistrare fiscala 37535550, punct de lucru Bucuresti, Splaiul Unirii, nr. 160, corp 2, etaj 2, sect. 4, tel.0727 754 938 / 0721 336 113, e-mail aaconceptedu@gmail.com, contact@jucarielacutie.ro.

 

Inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui magazin online, va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile. Aceste prevederi se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

 

Navigarea pe site-ul JucarieLaCutie.ro urmata de comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea expresa a termenilor de mai jos de catre orice utilizator/ cumparator

 

JucarieLaCutie.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

 


2. DEFINITII SI TERMENI

 

Vanzator – A&A Concept Edu SRL

Utilizator - orice persoana care viziteaza site-ul JucarieLaCutie.ro

Cumparator -  poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un cont pe site si efectueaza o comanda.

Cont - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care contine informatii despre utilizator/ comparator (adresa de e-mail, nr. telefon, adresa de facturare, adresa de livrare), cat si istoricul comenzilor pe site si vizualizarea produselor favorite; permite unui singur utilizator/ cumparator transmiterea comenzii.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care cumparatorul isi exprima intentia de a achizitiona anumite produse si sa faca plata acestora.

Contract - o comanda confirmata de catre vanzator, prin care vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze produsele, iar clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor produse.

Comentariu - apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Produse – seturi educationale realizate si vandute de catre A&A Concept Edu.

Site – magazinul online gazduit la adresa web JucarieLaCutie.ro si subdomeniile acestuia.

Pret – costul produsului comercializat pe site-ul JucarielaCutie, exprimat in lei (RON); nu include T.V.A., A&A ConceptEdu fiind o firma neplatitoare de T.V.A.

Newsletter - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor si/sau promotiilor desfasurate de catre A&A ConceptEdu intr-o anumita perioada.

Tranzactie –  incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui produs de catre A&A Concept Edu, cumparatorului prin transfer bancar, indiferent de modalitatea de livrare.

 

 

3. DREPTURI DE PROPIETATE INTELECTUALA

 

Continutul site-ului JucarieLaCutie.ro (imagini, logo-uri, texte, elemente de grafica web) este integral proprietatea A&A Concept Edu si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul A&A Concept Edu a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 

Utilizatorul /Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continutul site-ului numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Contractului.

 

A&A ConceptEdu poate oferi Utilizatorului /Cumparatorului la solicitarea expresa a acestuia, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului JucarilLaCutie.ro.

 

 

4. PRODUSELE NOASTRE

 

A&A Concept Edu SRL este producatorul produselor comercializate prin intermediul site-ului JucarieLaCutie.ro.

 

Produsele nu sunt jocuri sau jucarii, ci materiale educationale. Sunt folosite de catre copiii sub atenta supraveghere a adultilor, sub indrumarea acestora pentru a usura invatarea si consolidarea cunostintelor lingvistice, matematice, geografice, istorice, despre mediul inconjurator.

 

Sunt materiale de serie mica, realizate in cea mai mare parte manual, de aceea atragem atentia ca intre exemplarele aceluiasi tip/set educativ pot aparea mici diferente de culoare, de forma, la inscriptionare, de textura.

 

Materiale folosite la realizarea produselor: placaje si bete din lemn, fetru, lacuri şi adezivi nontoxici pe baza de apa, uleiuri minerale fara produse chimice adaugate, bete metalice, autocolante imprimate color.

 

Ne rezervam dreptul de a modifica/imbunatati seturile educationale produse de noi in functie de materialele prime de la furnizori, de metodele de prelucrare a acestor, in vederea obtinerii unor produse de calitate.

 

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ, culorile din pozele de prezentare pot fi difertie de culorile reale ale produselor.

 

 

5. PRETURI, CAMPANII PROMOTIONALE, MODALITATI DE PLATA SI FACTURARE

 

Pretul produsului

 

Pretul fiecarui produs este cel afisat pe site, este exprimat in lei (RON) si nu include T.V.A., A&A Concept Edu SRL fiind o firma neplatitoare de T.V.A.

 

In perioada campaniilor promotionale desfasurate de JucarieLaCutie.ro preturile produselor vor fi afisate pe site in dreptul fiecarui produs aflat la promotie si/sau in note informative.

 

Pentru produsele personalizate se va percepe un cost suplimentar, cuprins intr-o marja de 10-30% din valoare produsului de pe site care se doreste modificat. Oferta cu costul suprimentar de personalizare, cat si detaliile modificarii produsului se va trimite de catre A&A Concept Edu SRL cumparatorului prin e-mail. Numai dupa achitarea unui avans de 30% din valoare produsului se va da in lucru comanda respectiva. Termenul de livrare pentru produsele personalizate poate varia in functie de complexitate si va fi comunicat cumparatorului  in momentul ofertarii serviciilor de personalizare. Prin achitarea avansului, cumparatorul isi exprima acordul cu privire la oferta de personalizare.

 

Pretul final platit de cumparator este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie. Cheltuielile de expeditie aferente sunt detaliate pe site inainte de plasarea comenzii de catre cumparator.

 

Prin finalizarea comenzii cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.

 

Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca vanzatorul poate sa il contacteze telefonic sau prin e-mail, in orice situatie in care este necesara contactarea cumparatorului.

 

Prin plasarea comenzii, cumparatorul certifica faptul că a împlinit vârsta de 18 ani.

 

Campanii promotionale

 

JucarieLaCutie.ro stabileste unilateral sau in colaborare cu anumiti parteneri ai sai regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza, acestea fiind publicate pe site. Promotiile sunt aplicate comenzilor care respecta integral regulile promotiei, in perioada de valabilitate clar mentionata si in limita stocului disponibil. JucarieLaCutie nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru intreaga perioada de promotie.

 

In cazul unei campanii promotionale JucarieLaCutie isi rezerva dreptul de a intrerupe campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a utilizatorilor/cumparatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, newsletters).

 

JucarieLaCutie isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in regulamentul campaniei respective, in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

 

Modalitati de plata si facturare

 

Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de cumparator in formularul destinat. A&A Concept Edu SRL nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de cumparator pentru factura.

 

Factura emisa va cuprinde toate mentiunile obligatorii in conformitate cu art. 319 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal si va fi trimisa in format PDF prin e-mail cumparatorului,  dar va insoti si produsul.

 

Facturile se emit astfel:

- pentru platile efectuate anterior primirii produselor si serviciilor se emite factura de avans.

- pentru platile efectuate la momentul primirii produselor se emite factura finala la momentul expedierii catre Client (predarii catre curier).

- pentru produsele presonalizate se va factura pretul final al produsului din care se va scadea avansul.

 

Pentru corectii (anulari, retur) se emit facturi storno.

 

Plata produselor achizitionate se poate face atat online prin transfer bancar cat si la livrare.
6. LIVRARE

 

A&A Concept Edu SRL pentru tarifele precizate mai jos, asigurara livrarea doar pe teritoriul Romaniei. Pentru comenzile cu livrare in afara tarii, taxa de livrare se va comunica ulterior.

Pentru livrarile in Romania:

Termenul de livrare pentru produsele aflate in stoc este de 2-5 zile de la confirmarea comenzii de catre vanzator. Avand in vedere ca produsele sunt produse de serie mica, vanzatorul isi rezeva dreptul de a modifica termenele de livrare cu mentiunea ca va notifica prin e-mail cumparatorul.

 

In cazul produselor personalizate, termenul de livrare va fi precizat in oferta de personalizare. Prin achitarea avansului, cumparatorul isi exprima acordul cu privire la conditiile din oferta de personalizare.

 

Modalitati de livrare la alegerea cumparatorului:

- Ridicare de la punctul de lucru

· Splaiul Unirii, nr. 160, in incinta Industriei Bumbacului, etaj 2, hub Nod Makerspace, sect. 4, Bucuresti, (in zona Timpuri Noi – Parc Vacaresti); cu stabilirea in prealabil a unui interval orar.

- Prin curier Fan Courier/ Urgent Curier.

· Taxa de transport pentru coletele ce nu depasesc 1 kg este de 20 lei cu plata ramburs, doar in aria de acoperire, pentru celelalte zone se tarifeaza in functie de nr. de km suplimentari.

- Prin Postra Romana

· Taxa de transport este 12 lei cu plata ramburs sau 6 lei cu plata în avans pe baza facturii proforme furnizate de jucarielacutie.ro.  Contul bancar va fi comunicat ulterior prin e-mail.

 

Pentru colete ce depasesc 1 kg, se aplica taxe suplimentare, iar tarifele precizate mai sus vor suferi modificari. Va vom comunica telefonic sau prin e-mail estimarea costului transportului, acest cost va fi evidentiat in factura finala.

 

Pentru localitati care nu fac parte din aria de acoperire a firmei de curierat, se aplica taxe suplimentare, aceste taxe vor fi evidentiate in factura. Totusi in acest caz va vom contacta telefonic și va vom recomanda sa alegeti Posta Romana, daca nu faceti parte din aria de acoperire a firmei de curierat.

 

Pentru comenzi mai mari de 400 RON si achitate in avans (direct in cont) transportul este GRATUIT prin curier (in aria de acoperire).

 

Pentru comenzi mai mari de 150 RON si achitate in avans (direct in cont), transportul este GRATUIT prin Posta Romana.

 

Riscul transportului intra in obligatia cumparatorului.

In cazul in care exista diferente intre lista cu produse livrate (conform informatiilor din "Contul meu") si continutul coletului, cumparatorul are obligatia de a notifica A&A Concept Edu SRL in maximum 48 de ore de la receptia coletului, telefonic sau prin e-mail catre adresa contact@jucarielacutie.ro cu detaliile aferente (foto, explicatii etc).

 


 

7. POLITICA DE RETUR

 

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din contract, respectiv sa returneze un produs in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile.

 

 Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs în termen de 14 zile din ziua in care cumparatorul  intra in posesia fizica a produsului. Conditiile dreptului de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice, definite in art 2, pct.1 al OUG 34/2014.

 

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia de a va retrage din prezentul contract, printr-un e-mail trimis la adresa aaconceptedu@gmail.com, contact@jucarielacutie.ro.

 

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, mai putin costurile livrarii, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.

 

A&A Concept Edu va suporta cheltuielile de retur daca acesta ii este imputabil (produsele primite nu corespund comenzii, sunt altele decat cele solicitate prin transmiterea acesteia).

 

La solicitarea si cu acordul cumparatorului, A&A Concept Edu poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate in prima comanda.

 

Daca va ganditi sa returnati produsul, nu il utilizati!

 

Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, inainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o într-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita.


Nu pot fi returnate produsele care:

-    au facut obiectul unei comenzi speciale

-    au fost distinct personalizate la cererea cumparatorului

-    au fost confectionate dupa specificatiile cumparatorului 

-    prezinta urme de lovire, deteriorare, uzura

-   au fost desigilate si nu mai cu toate accesoriile, piesele componente si eticheta integer

-   sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzatoare repunerii în vanzare.

 

Pentru produsele ridicate de catre cumparator direct de la punctul de lucru, intrucat cumparatorul are posibilitatea de a verifica produsul în mod direct, nu se aplica conditiile de retur prevazute in prezenta sectiune.8. INCHEIEREA CONTRACTULUI LA DISTANTA

 

Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre vanzator. Confirmarea se efectueaza verbal (telefonic) sau electronic (e-mail).

 

Vanzatorul nu considera sub nici o forma o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract.

 

Cumparatorul devine proprietarul produsului dupa confirmarea platii, in cazul platii prin OP; dupa efectuarea platii si semnarea documentelor de transport in cazul livrarii prin curier,  cu plata ramburs; dupa ridicarea produsului si achitarea platii ramburs, in cazul livrarii prin Posta Romana; in momentul achizitionarii de la punctul de livrare.

 

A&A Concept Edu va denunta unilateral si va anula automat comanda efectuata de catre cumparator, chiar si fara notificare prealabile, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

§ datele furnizate de catre cumparator privind livrarea (adresa, date contact), pe site sunt incomplete sau incorecte;

§ activitatea cumparatorului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea A&A Concept Edu si/sau partenerilor acestuia;

§ realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate;

§ pentru alte motive obiective.

 

In cazul in care cumparatorul renunta la o comanda cu plata efectuata in avans prin transfer bancar confirmat (exceptie facand comenzile presonalizate),, suma aceasta va fi rambursata de catre A&A Concept Edu in maxim 14 zile de la data la care A&A Concept Edu a luat la cunostiinta de acest fapt.

 

O comanda plasata poate fi modificata numai in urmatoarele situatii si doar la solicitarea cumparatorului. Cumparatorul va solicita acest lucru printr-un e-mail pe aaconceptedu@gmail.com.

a. Cumparatorul renunta la un produs si notifica A&A Concept Edu inainte de expedierea comenzii. In cazul produselor pesonalizate, dupa achitarea avansului si implicit a acceptarii termenilor ofertei de personalizare, nu se mai poate renunta la produs.

b. Cresterea cantitatii dintr-un produs deja existent intr-o comanda, produs ce se afla intr-o campanie activa la momentul solicitarii suplimentarii comenzii

c. Intarzierea livrarii cu maxim doua saptamani peste limita maxima de livrare

d. Modificarea adresei de livrare

e. Modificarea metodei de plata

f. Modificare date pentru facturare.

 

Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea din partea A&A Concept Edu catre comparator, a coletului de catre curier (AWB semnat si decontat, documentul emis de Posta Romana la ridicarea coletului) devine contract onorat. Contractul este incheiat pe durata determinata. Acesta va fi considerat ca fiind incetat in momentul in care partile isi vor fi executat obligatiile reciproce in termenele si conditiile stabilite prin Termeni si Conditii.9. LIMITARE DE RASPUNDERE, FORTA MAJORA, LITIGII

 

Limitarea de responsabilitate

 

A&A Concept Edu nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui utilizator/cumparator care utilizeaza siteul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.

 

A&A Concept Edu nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

 

Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe site versiunea modificată a Termenelor si Conditiilor, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul lor.

 

Forta majora

 

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 

Partea care invoca evenimentul de forta majora este obligata sa notifice cealalta parte in termen de 5 zile calendaristice de la data producerii evenimentului si sa furnizeze inauntrul acestui termen dovezi necesare in acest sens. De asemenea, partea care a invocat forta majora este obligata sa informeze cealalta parte cu privire la incetarea cazului de forta majora. In situatia in care nu se face notificarea, partea care invoca aparitia evenimentului de forta majora va raspunde pentru toate prejudiciile ivite ca urmare a omisiunii notificarii cu privire la producerea/incetarea cazului de forta majora.

Litigii

 

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Partile vor depune toate eforturile pentru a solutiona pe cale amiabila, orice disputa decurgand din prezentul contract aparuta intre cumparator si vanzator. In cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor competente.

 


10. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL, POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

A&A Concept Edu poate colecta date cu caracter personal, pe pagina sit-ului JucarieLaCutie.ro numai cu acordul voluntar al utilizatorului/cumparatorului.

 

Dedicam toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.

 

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic această Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. Va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

 

Cine suntem si cum ne puteti contacta

 

JucarieLaCutie este denumirea comerciala a S.C. A&A Concept Edu S.R.L., persoana juridica cu sediul social in Bucuresti, str. Aleea Compozitorilor, nr. 10, bl. Z21, sc. 1, ap. 20, cam. 2, sect. 6, avand numarul de ordine la Registrul Comertului J40/6609/09.05.2017, Cod Unic de Inregistrare fiscala 37535550, punct de lucru Bucuresti, Splaiul Unirii, nr. 160, corp 2, etaj 2, sect. 4, tel.      0727.754.938/ 0721.336.113, e-mail aaconceptedu@gmail.com, contact@jucarielacutie.ro.

 

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

 

Scopul colectarii datelor este de a onora comenzile tale in sistemul comertului on-line, informarea in legatura cu promotile, noutatile, ofertele speciale sau desemnarea castigatorilor eventualelor campanii publicitare.

 

Trebuie furnizate datele specifice comertului on-line, in vederea  achizitionararii produselor, refuzul furnizarii determinand incapacitatea de achizitionare a produselor dorite.

 

 Cumparatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, are dreptul de a se opunesa prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, cumparatorul se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa Bucuresti, str. Aleea Compozitorilor, nr. 10, bl. Z21, sc. 1, ap. 20, sect. 6, Bucuresti,  sau prin de e-mail: aaconceptedu@gmail.com, contact@jucarielacutie.ro.


Cum utilizam datele cu caracter personal


         Informatiile despre cumparator pot fi folosite de Jucarie la Cutie/ A&A ConceptEdu astfel:

1. Procesarea comenzilor sau cererilor in legatura cu produsele;

2. Facturare;

3. Solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de cumparator.

4. Contactarea (inclusiv prin posta, e-mail, telefon) in legatura cu oferte de produse, oferte speciale, noutati care credem ca ar putea fi de interes pentru cumparatori (in afara de cazul in care exista deja o cerere scrisa sa nu fie contactat in acest sens);

 

Ce date cu caracter personal prelucram

 

Politica noastra este de a colecta si prelucra doar datele care ne sunt necesare pantru a oferi cea mai placută experienta atunci cand se navigheaza/ se fac cumparaturi pe site-ul JucarieLaCutie.ro.

 

 In general, sunt prelucrate urmatoarele tipuri de date:

· Nume si prenume;

· Adresa de e-mail;

· Numarul de telefon;

· Adresa de facturare;

· Adresa de livrare;

· Informatii despre produsele si serviciile achizitionate;

· Gradul de utilizare si activitatile pe site-ul jucarie la cutie;

· Interese si preferinte legate de produsele de pe site-ul jucarie la cutie.

 

Sunt date care rezulta din interactiunea cu utilizatorul/cumparatorul si pe care noi le urmarim in vederea furnizarii produselor comandate sau pentru a oferi diverse oferte personalizate.

 

NU permitem prelucrarea datelor personale ale clientilor care nu au implinit varsta de 18 ani.

 

Transmiterea informatiilor catre terti

 

SC A&A Concept Edu SRL poate transmite catre terti doar datele necesare efectuarii livrarii comenzii plasate, catre firma de curierat care efectueaza transportul.11. SCRIEREA COMENTARII  SI OPINII

 

Orice utilizator/ cumparator al site-ului JucarieLaCutie.ro poate face comentarii pentru a transmite sugestii, intrebari, informatii.  Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui produs.

 

Prin scrierea acestor comentarii, utilizatorul/cumparatorul acorda JucarieLaCutie.ro  dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a  utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

 

Limbajul folosit trebuie sa fie civilizat, iar continutul comunicarilor trebuie sa nu fie ilegal, obscen, amenintator, defaimator, sa nu tulbure in nici un fel viata privata a altor persoane, sa nu incalce drepturile de proprietate intelectuala, sa nu contina virusi, sa nu serveasca unor campanii de promovare care nu au legatura cu JucarieLaCutie, sa nu contina e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. JucarieLaCutie.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

 

A&A Concept Edu SRL, ca administrator al site-ului JucarieLaCutie.ro isi rezerva dreptul de a sterge partial sau complet comentariile, opiniile care nu se incadreaza in limitele precizate mai sus.12. NEWSLETTERE

 

In momentul in care, cumparatorul isi creaza un cont pe site, acceptand Termeni si Conditii, acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea A&A Concept Edu SRL prin e-mail.

 

Datele preluate de la client in scopul expedierii newslettere-lor, pot si vor fi folosite de catre A&A Concept Edu SRL in limitele Politicii de confidentialitate.

 

Renuntarea la primirea newslettere-lor se poate face in orice moment.
Renuntarea la primirea newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul pentru Termeni si Conditii.

 

A&A Concept Edu SRL isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si dreptul de a elimina din baza sa de date orice cumparator care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere, fara nici un angajament ulterior din partea A&A Concept Edu SRL, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

 

A&A Concept Edu SRL nu va include in newsletter nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener comercial al A&A Concept Edu, la momentul expedierii newslettere-lor.