Politica de confidentialitate GDPR

1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL, POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

A&A Concept Edu poate colecta date cu caracter personal, pe pagina sit-ului JucarieLaCutie.ro numai cu acordul voluntar al utilizatorului/cumparatorului

Dedicam toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. 

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic această Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. Va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.


Cine suntem si cum ne puteti contacta


JucarieLaCutie este denumirea comerciala a S.C. A&A Concept Edu S.R.L., persoana juridica cu sediul social in Bucuresti, str. Aleea Compozitorilor, nr. 10, bl. Z21, sc. 1, ap. 20, cam. 2, sect. 6, avand numarul de ordine la Registrul Comertului J40/6609/09.05.2017, Cod Unic de Inregistrare fiscala 37535550, punct de lucru Bucuresti, Splaiul Unirii, nr. 160, corp 2, etaj 2, sect.4, tel.0727.754.938/ 0721.336.113, e-mail aaconceptedu@gmail.com, contact@jucarielacutie.ro.

 

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

 

Scopul colectarii datelor este de a onora comenzile tale in sistemul comertului on-line, informarea in legatura cu promotile, noutatile, ofertele speciale sau desemnarea castigatorilor eventualelor campanii publicitare.

Trebuie furnizate datele specifice comertului on-line, in vederea  achizitionararii produselor, refuzul furnizarii determinand incapacitatea de achizitionare a produselor dorite.

 Cumparatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, are dreptul de a se opunesa prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, cumparatorul se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa Bucuresti, str. Aleea Compozitorilor, nr. 10, bl. Z21, sc. 1, ap. 20, sect. 6, Bucuresti,  sau prin de e-mail: aaconceptedu@gmail.com, contact@jucarielacutie.ro.


Cum utilizam datele cu carcater personal


         Informatiile despre cumparator pot fi folosite de Jucarie la Cutie/ A&A ConceptEdu astfel:

1. Procesarea comenzilor sau cererilor in legatura cu produsele;

2. Facturare;

3. Solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de cumparator.

4. Contactarea (inclusiv prin posta, e-mail, telefon) in legatura cu oferte de produse, oferte speciale, noutati care credem ca ar putea fi de interes pentru cumparatori (in afara de cazul in care exista deja o cerere scrisa sa nu fie contactat in acest sens);


Ce date cu caracter personal prelucram


Politica noastra este de a colecta si prelucra doar datele care ne sunt necesare pantru a oferi cea mai placută experienta atunci cand se navigheaza/ se fac cumparaturi pe site-ul JucarieLaCutie.ro.

 In general, sunt prelucrate urmatoarele tipuri de date:

· Nume si prenume;

· Adresa de e-mail;

· Numarul de telefon;

· Adresa de facturare;

· Adresa de livrare;

· Informatii despre produsele si serviciile achizitionate;

· Gradul de utilizare si activitatile pe site-ul jucarie la cutie;

· Interese si preferinte legate de produsele de pe site-ul jucarie la cutie.

Sunt date care rezulta din interactiunea cu utilizatorul/cumparatorul si pe care noi le urmarim in vederea furnizarii produselor comandate sau pentru a oferi diverse oferte personalizate.

NU permitem prelucrarea datelor personale ale clientilor care nu au implinit varsta de 18 ani.


Transmiterea informatiilor catre terti


SC A&A Concept Edu SRL poate transmite catre terti doar datele necesare efectuarii livrarii comenzii plasate, catre firma de curierat care efectueaza transportul.