Material educațional creat pentru a ușura învăţarea capitalelor de judeţ, a formelor principale de relief, a regiunilor istorice, a vecinilor României  şi poziţionarea lor pe hartă.

Se foloseşte sub atenta supraveghere şi îndrumare a unui adult.

    Vârsta recomandată – peste 7 ani

    Setul este alcătuit dintr-o placă de bază, piese din lemn pe care sunt gravate denumirile capitalelor de județ şi vecinii ţării. Kiturile de plexiglas contin piese din plexiglas transparent gravat și vosit cu denumirea regiunilor istorice/ judetele   si formele majore de relief. Recomandăm ca pe placa de bază să fie pozitionate mai întâi piesele din lemn, iar peste cele transparente.


  • Kit Regiuni istorice.
  • Kit Formele majore de relief
  • Kit Capitalelor de Județ

Aceasta nu este o jucărie ci un material educational


Se realizeaza pe comanda in 2-5 zile!

Specificatii
Specificatii Setul este alcătuit dintr-o placă de bază, piese din lemn pe care sunt gravate denumirile capitalelor de județ şi vecinii ţării. Kiturile de plexiglas contin piese din plexiglas transparent gravat și vosit cu denumirea regiunilor istorice/ judetele si formele majore de relief. Recomandăm ca pe placa de bază să fie pozitionate mai întâi piesele din lemn, iar peste cele transparente.
Materiale
Materiale Materiale folosite: placaje din lemn, plexiglas, lacuri şi adezivi nontoxici pe bază de apă, uleiuri minerale fără produse chimice adăugate.
Dimensiuni
Dimensiuni Dimensiuni baza 40x29 cm
Avertismente
Avertismente NU este recomandat copiilor sub 3 ani. Se folosește sub atenta supraveghere și îndrumare a unui adult. Conține piese mici. În urma deteriorării placajului pot apărea așchii.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Hai să ȋnvăţăm despre ROMÂNIA!

  • Cod produs: M03.1
  • Disponibilitate: 1
  • 200 RON


Produse asemănătoare

Hai să ȋnvăţăm despre Europa!

Hai să ȋnvăţăm despre Europa!

Material educațional creat pentru a ușura învăţarea țărilor și capitalelor, cât și poziţionarea..

150 RON